Profil

Klinikken ligger i Jernbanegade 4 i Nykøbing Mors i en sidegade til gågaden få minutter fra busstationen.  Klinikken har venlige og lyse lokaler. 

Jeg hedder Tove Søgaard Kristiansen og er uddannet psykolog.  Jeg er naturligvis autoriseret og har en 3 årig terapeutisk efteruddannelse indenfor den systemisk/narrative tilgang, der tager udgangspunkt i det, der virker – og i at gøre den enkelte i stand til at tage ansvar for og være handledygtig i sit eget liv.

Jeg har ud fra den tilgang i mange år arbejdet med børn, unge og voksne med mange forskellige problematikker. Jeg er kendt for høj faglighed og tilstræber en respektfuld tilgang til de mennesker, jeg er i kontakt med.

Derudover har jeg videreuddannet mig indenfor hypno-terapi – en form for hypnose,  som kan være en meget effektiv måde at behandle fx angst, depression, stress, traumer, vrede og jalousi på. Hypno-terapi kan ligeledes være særdeles effektiv ved fx eksamensangst, rygestop og fobier.

Jeg har tidligere været netværkspsykolog for Institut for Militærpsykolog, og jeg er pt netværkspsykolog for Prescriba og Dansk Krisekorps.

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig via telefon eller mail.

Aut. Psykolog Tove Søgaard Kristiansen
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Jernbanegade 4
7900 Nykøbing Mors

Jeg har også mulighed for at tage klienter i Thisted på Kastet 11 A. Det gælder dog ikke  klienter med tilskud fra sygesikringen.

PsykologDemoTove Søgaard Kristiansen
  • Klinik

   Jernbanegade 4
   DK-7900 Nykøbing Mors

   Man – Fre: Efter aftale 
   Lørdag & søndag: Lukket

  • Kontakt

   Tove Søgaard Kristiansen
   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

   Tlf.: 2126 4835